Voimavarakeskeinen työnohjaus

Voimavarakeskeisen työnohjauksen peruskivinä ovat dialogisuus, narratiivisuus, reflektiivisyys ja ratkaisukeskeisyys. Työnohjauksessa lähden aina liikkeelle teidän asiakkaiden tarpeista tässä hetkessä. Voimavarakeskeinen työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden parissa ”olemista” sekä niiden jäsentämistä. 

Voimavarakeskeinen työnohjaus mahdollistaa ammatillisen oppimisen- ja kehittymisen prosessin. Autan työnohjauksen avulla esihenkilöitä, työntekijöitä ja koko työyhteisöä tarkastelemaan sekä kehittämään toimintaansa.

Työnohjaajana olen saanut hyvää palautetta erityisesti lastensuojelun, rikosseuraamusalan, kriisityön ja muun erityisen vaativan asiakas- ja vuorovaikutustyön pitkän työkokemuksen, sekä koulutusten tuoman tietotaidon hyödyntämisestä ohjauksissa. Omaan myös esimiestyön kokemusta ja minulla on johtamiseen liittyviä koulutuksia.

 Tarjoan työnohjausta yksilöille, ryhmille, työyhteisöille sekä esihenkilöille. Teen myös kriisityönohjausta. Työnohjaus sopii erilaisille organisaatioille toimialasta riippumatta.

Ole yhteydessä.  Voimme varmasti sopia  tarpeitanne vastaavan palvelun.

 

Työ- ja koulutushistoriaani voi tutustua täältä

Engberg Jani

044-2316418

jani.engberg@serenity.fi