Ihminen –  tuo mielen ja kehon mystinen kokonaisuus, on kiehtonut minua läpi elämän. Se on osaltaan ohjannut työ- ja koulutushistoriaani sekä matkaani ihmisen mittaiseen elämään.

Olen koulutukseltani psykoterapeutti, perhe- ja paripsykoterapia (Valvira, Kela). Työhistoriani olen tehnyt perheiden ja pariskuntien sekä lasten ja nuorten parissa. Tällä hetkellä teen perhe- ja paripsykoterapiaa omassa yrityksessäni. Konsultoin ja koulutan psykoterapiatyön lisäksi. Työskentelyäni ohjaa systeemisyys, mentalisaatio ja dialogisuus eli toiminnassani näkyy vahvasti vastavuoroisuus ja halu ymmärtää toisen kokemusmaailmaa yksilönä sekä osana ympärillä olevaa systeemiä. Hyödynnän työssäni myös traumatietoa. Työskentelyssäni käytän EMDR, hypnoosia sekä taideterapia menetelmiä. Kehokeskeisen terapian menetelmin autan asiakkaita havainnoimaan ja sanoittamaan kehollisia kokemuksiaan sekä säätelemään tunteitaan ja vireystilojaan.

Tammikuussa 2025 valmistun ratkaisukeskeiseksi taidepsykoterapeutiksi, jolloin voin ottaa vastaan asiakkaita taidepsykoterapiaan. Taideterapiaryhmät alkavat jo vuoden 2024 puolella, joten seuraa ilmoittelua.